Koha është ndalur për Vera Grabockën

By

Nëse vitet kanë stopuar për dikë, atëherë pa drojë mund të themi se kjo vlen për Vera Grabockën.

Producentja me shumë vite bagazh në televizion ku përfshihet një listë e gjatë projektesh të suksesshme vazhdon edhe sot në moshën 67 vjeçare të punoj me energji që inspiron edhe të rinjtë.

Kjo energji e pashterrshme për Verën po reflektohet edhe në pamjen e jashtme që vazhdon të mahnis duke sfiduar fort moshën.

Në një fotosesion të fundit, Grabocka shkëlqen me linjat trupore dhe freskinë në fytyrë që të bën të mendosh dy herë për moshën e saj të vërtetë.

Grua e fortë që pa dyshim duhet marrë shembull. /prive.al/

Artikuj të ngjashëm