Mbretëresha Elizabeth sapo i dhuroi nuses së saj një dhuratë që e mbajti për plot 70 vjet

By

Duket sikur Dukesha e Kembrixhit do të ndjekë gjurmët e gjyshes së saj mbretërore në një mënyrë shumë të veçantë. Të martën, familja e familjes mbretërore njoftoi se Kate Middleton mori rolin e Patronazhit të Shoqatës Mbretërore Mbretërore të Mbretëreshës Elizabeth – një rol që Madhëria e saj Mbretëresha e ka mbajtur për 70 vjet të pabesueshëm. Para kësaj, Mbretëresha Victoria dhe Princi Albert gjithashtu shërbyen si patronët mbretërore të organizatës në vitin që u themelua, 1853.

Për njoftimin, Kate është një përshtatje e përkryer për këtë patronazh të veçantë për shkak të interesimit të saj të gjatë për fotografinë. Ky rol “do të nxjerrë në pah më tej ndikimin e dobishëm që arti dhe kreativiteti mund të kenë në mirëqenien emocionale, veçanërisht për fëmijët dhe fëmijët e vegjël.” Në fakt, njoftimi përkon me vizitën e ardhshme të Kate në një seminar fotografik të drejtuar nga Shoqëria Mbretërore Fotografike dhe Veprimi për Fëmijët, ky i fundit është një tjetër nga patronazhet e Kate.

Menjëherë pas njoftimit, Kate, i cila studioi historinë e artit në Universitetin e St Andreës, mori pjesë në një seminar fotografik të drejtuar nga Shoqëria Mbretërore fotografike.

 

Artikuj të ngjashëm