Iliriana thumb direkt Bucit: “Vërtet mendon që ti ke me fitu a?”

By

Iliriana në një bisedë me Yllin e ka thumbuar duke i thënë se “a përnime po mendon që do të fitosh”.

Ajo gjithashtu i ka thënë se është larg fitorës dhe nuk do të fitoj.

Ndërsa Ylli iu ka thënë se po flasin si Ganiu dhe po ia kujtojnë atë.

Për detaje më të hollësishme, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Artikuj të ngjashëm