“E ka shpirtin e mirë edhe pse është e egër në lojë,” Iliriana dhe Linda flasin për Shqipen

By

Banoret e Big Brother VIP Kosova, Linda dhe Iliriana kanë biseduar mbi Shqipen dhe lojën e saj në këtë format televiziv.

Dyshja kanë rënë dakord, që “sado që loja e saj të jetë e egër, ajo përsëri është e mirë në zemër”.

“Shqipen e shti me qesh, e kthej kah vetja. Ama po gabon në shumë pjesë, po t’i përdorë sendet që janë kryer dhe për mua ajo është dobësi”, ka thënë Iliriana.

Edhe Linda ka shprehur mendimin e saj pozitiv mbi Shqipen.

Dëgjojeni bisedën e plotë duke ndjekur videon në linkun e mëposhtëm.

Artikuj të ngjashëm