Nominimet e fundit nxisin debat mes Albës dhe Bucit

By

Ylli dhe Alba kanë debatuar me njëri-tjetrin, debati ka filluar nga vetë Ylli duke i kërkuar sqarim Albës se pse nuk e ka shpëtuar nga nominimi.

Ajo i ka thënë se është lojtar i fortë dhe e di se shpëton, derisa po debatonin është përfshirë edhe Blerando.

Për detaje më të hollësishme, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Artikuj të ngjashëm