Ftesa për dasmë? Tashmë ka një adresë fantastike ku mund t’i gjeni ato në Prishtinë

By

Ahengjet familjare janë ndër ngjarjet më të rëndësishme për ne dhe çdo detaji duhet t’i kushtojmë rëndësi.

E sidomos, prezantimit të festës tek të tjerët me rastin e dërgimit të ftesave.

Dhe tash e tutje, në Prishtinë ka një adresë të re ku mund ta kryeni këtë punë pa u shqetësuar shumë për dizajnin e mënyrën e punimit, sepse gjithçka që ofrohet aty është në perfeksion.

Në Bregun e Diellit në kryeqytet, ka nisur punën “Cosette”, ku punohen ftesat për ahengje të ndryshme familjare.

Po ashtu dyqani është përfaqësues ekskluziv i brendit të njohur të ftesave “LIVA”. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm