Zbulohet komediani më i paguar i vitit dhe nuk është Kevin Hart vetëm për pak dollarë!

By

2018-ta po shkon drejt fundit ndërsa sikur për çdo vit, revista Forbes e ka zbuluar edhe komedianin më të paguar të këtij viti.

Të dhënat e të ardhurave të tyre, janë mbledhur nga qershori i vitit 2017 deri në qershor të këtij viti.

Ndërsa top pesë emrat e listës, janë komedianë shumë të njohur, kurse i pari i listës ka arritur të marrë vetëm 500 mijë dollarë më shumë se sa numri 2 i listës.

Ricky Gervais $25 million

Chris Rock $30 million

Dave Chappelle $35 million

Kevin Hart $57 million

Jerry Seinfeld $57.5 million

Artikuj të ngjashëm