Kanë një fëmijë bashkë – çifti i famshëm paskan vendosur të martohen

By

Travis Scott, i dashuri dhe babai i fëmijës së modeles Kylie Jenner, është imazhi i kopertinës së revistës Rolling Stone’s.

Ai ka thënë se po planifikon që të martohet me modelen, me të cilën tashmë ka edhe një vajzë që u lind në shkurt të këtij viti.

travis scott rolling stone 014200763

“Ishim vetëm dy fëmijë që po kalonim kohë me njëri tjetrin. Ndoshta në javën e parë, as që e dinim nëse kishte diçka të vërtetë në këtë mes apo ishte vetëm flirtim. Ndërsa në javën e parë, vetëm kur e pashë veten ende duke folur me të. Do të martohemi së shpejti sepse ajo është e duhura. Do t’i propozoj”, ka thënë Scott, në këtë intervistë.

Image result for kylie jenner and travis scott

Artikuj të ngjashëm