Si reagon Blero kur “I vjedhin banesën”(Video)

By

Prive në këtë episod ka sjellur një kamerë të fshehur të këngëtarit Blero Muharremi. Një marrëveshje paraprake me stafin e tij rezultoi me sukses.

Të gjitha dhomat e tij kanë qenë rrëmujë në momentin kur Blero ka hyrë në banesën e cila po filmohej gjatë gjithë kohës.

Pasi kthehet artisti e sheh kaosin dhe mendon se ka rënë pre e hajdutëve, për këtë arsye ai telefonon policinë, por që institucionet ishin lajmëruar me kohë.

Të gjithë ngjarjen mund ta ndiqni në kamerën e fshehur të realizuar nga Prive./Prive.al

Artikuj të ngjashëm