A janë ende shokë Sabriu e Sinani?!

By

Para pak ditësh në protalet tona qarkulloi një lajm në të cilin thuhej se Sabri Fejzullahu dhe Sinan Vllasaliu janë hidhëruar në mes vete.

Detaje dhe arsye në lidhje me këtë lajm nuk pati. E Prive si gjithmonë kontaktoi të dy protagonistët ku me Sinanin nuk patëm mundësi të bashkëbisedojmë për shkak se ai gjendej në pushim konkretisht ne Cancun të Mekikës me bashkëshorten dhe kunatin, derisa Sabri Fejzullahu përmes telefonit na tha se Sinanin e ka shok te jetës. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm