“Si po të del zezaku”: Adriana i përgjigjet komentuesit

By

Fiks një javë më parë, Prive bëri publike lidhjen e dashurisë mes Adriana Matoshit dhe futbollistit Keith Groeneveld.

Nga ai moment, reagimet kanë qenë të shumta, ku një pjesë prej tyre fatkeqësisht shpërfaqin racizmin dhe mendjengushtësinë e një pjese të shoqërisë që nuk janë mësuar me të tilla raporte.

Në këtë rast, Adriana nuk ka përtuar që të përfshihet në komente me individë të tillë.

Një prej tyre e ka pyetur se “si i doli zezaku”.

Përgjigja e Matoshit ka qenë e menjëhershme siç vërehet më poshtë. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm