Meghan Markle po ik nga Britania, u lodh duke qenë nën hijen e kunatës

By

Nga burime të afërta, Meghan Markle po planifikojë të rilokalizojë familjen e saj, e të kthehet në SHBA sepse është lodhur duke qenë nën hijen e Princit William dhe Dukeshës Kate.

Meghan Markle duke mos qenë e lumtur për faktin se është në rend të dytë, ajo po ikën nga Britania me princin dhe beben e saj. Ajo refuzon të vendoset në Afrikë sepse dëshiron të kthehet në SHBA.

Burimet afër çiftit thonë se “Meghan e di, se nëse qëndron në Britani, kjo do të thotë se ajo do jetojë gjithnjë nën hijen e tyre. Meghan Markle nuk është tipi i vajzës që është e lumtur nëse vihet në rend të dytë.”

Burimi: Express.co.uk

 

Artikuj të ngjashëm