Retrogradet planetare janë zhdukur, ndaj bëhuni gati për të manifestuar ëndrrat tuaja!

By

Tani do të hyni qiejt astrologjikë të pastër! Duke filluar më 3 shkurt 2022, të gjithë planetët në sistemin tonë diellor do të jenë të zgjuar! Kjo është e rëndësishme për disa arsye të ndryshme.

Nga sonte deri më 29 prill 2022, do ta keni më të lehtë t’i bëni gjërat të ndodhin – si personalisht ashtu edhe profesionalisht. Janë gati tre muaj kohë!

Çfarë është një retrograde?

Nëse keni ndjekur bazat e astrologjisë, keni dëgjuar për termin e frikshëm “retrogradë”. Retrogradet e Mërkurit janë më të zakonshmet, pasi ndodhin disa herë në vit. Megjithatë, në kundërshtim me besimin popullor, një retrogradë nuk do të thotë se është fundi i botës ose që ju keni një justifikim për të qenë i çmendur, kaotik ose një qenie njerëzore e pastër.

Retrogradet planetare janë iluzione optike nga këndvështrimi ynë në Tokë, por ato kanë efekte shumë reale në jetën tonë të përditshme. Çfarëdo parimesh të rregullojë planeti do të përfundojë duke u rishikuar dhe rivlerësuar; ne gjithashtu priremi të shohim vonesa dhe stagnim rreth këtyre temave. Situatat dhe njerëzit nga e kaluara shpesh shfaqen edhe gjatë retrogradeve. Oh, dhe ju në fakt mund të përdorni retrogradet për mirë!

Kur ndodhin retrograde, ne në mënyrë të pashmangshme kemi një ritëm më të ngadaltë të jetës. Megjithatë, sapo të vijë 3 shkurti, ne do të kthehemi në rrugën e duhur dhe do të fitojmë shpejtësi! Mërkuri, planeti i komunikimit dhe i mendjes, do të marrë shpejt ritmin – dhe kjo do të thotë se edhe jetët tona do të rritin ritmin. Afërdita, planeti i marrëdhënieve, kohët e fundit do të ketë marrë një ekspres dhe do t’i kthehet jetës. Kjo do të thotë që të gjitha vonesat dhe stagnimet që keni përjetuar që nga fillimi i dhjetorit do të fillojnë të zbehen nga pamja.

Fitoni para!

Përdorni kohën përpara për t’u fokusuar në financat, planet e biznesit dhe qëllimet tuaja të karrierës. Ju do të jeni në gjendje të ndryshoni drejtimet dhe të jeni më të sigurt në një rrugë përpara. Të gjitha vendimet financiare, investimet dhe blerjet do të bëhen në një terren më të fortë – por, si gjithmonë, sigurohuni që të konsultoheni me një konsulent financiar ose kontabilist për zgjedhjet tuaja nëse nuk keni më parë përvojë në kryerjen e tyre.

Hape zemrën ndaj dashurisë

Me Venusin dhe Marsin direkt brenda qiellit, kjo do të thotë që ne do të shohim që marrëdhëniet tona të ecin përpara edhe një herë. Nëse keni shpresuar që ai ish të kthehet, më falni: ajo anije ka të ngjarë të lundrojë dhe ju do të duhet të prisni deri në një retrograd tjetër të rëndësishëm për një dritare për të ringjallur këtë raport. Leviz! Në vazhdim, yjet po favorizojnë avancimin në marrëdhëniet aktuale si dhe lidhjet e reja. Pra, nëse jeni beqar, jeni në një nga periudhat më të preferuara të vitit për të takuar dikë të shkëlqyer dhe për të parë tërheqjen tuaj të ndërsjellë të rritet. Bërja e planeve dhe premtimeve afatgjata, transferimi, fejesa apo edhe martesa janë të gjitha veçanërisht me fat tani dhe mund të bekohen nga yjet e mësipërm.

Përqafoni ndjenjën tuaj të lirisë

Urani, planeti i lirisë dhe çlirimit, do të jetë zgjuar gjatë kësaj kohe. Kjo do të thotë që do të keni më shumë energji për të jetuar në mënyrë autentike dhe për të shprehur veten në të gjithë pafundësinë tuaj. Merrni shanset, ndiqni aventurat dhe thyeni kafazet që ju pengojnë të jetoni më gjallërisht.

Bëjini ëndrrat tuaja realitet

Jupiteri, planeti i mrekullive dhe i zgjerimit, do të rrotullohet si një yll i shenjtë mbi ne në këtë kohë. Do të jetë gjithashtu në një vend veçanërisht me fat në qiell, duke ju ndihmuar më lehtë t’i ktheni ëndrrat tuaja në realitet. Krijoni synimet tuaja për vitin dhe më pas nisuni t’i realizoni ato! Veprimi do t’ju çojë drejt përmbushjes dhe duke i treguar universit atë që po kërkoni, me shumë mundësi mund të zbuloni se papritur jeni udhëhequr për të qenë në vendin e duhur në kohën e duhur.

Transformoni strukturat brenda jetës suaj

Plutoni, planeti i rilindjes, do t’ju japë fuqinë e madhe për të eliminuar atë që nuk funksionon për ju në rrugën tuaj. Ju mund ta ristrukturoni jetën tuaj sipas vullnetit, ambicieve dhe dëshirave tuaja të vërteta nëse jeni të gatshëm të përballeni me pjesët më të thella të psikikës, të kaluarën dhe frikën tuaj. Si një feniks, ju mund të rikrijoni rrugën tuaj dhe të digjni strukturat që qëndrojnë rreth jush që po ju kufizojnë të arrini lumturinë tuaj më të madhe. Ndonëse mund të mos jetë domosdoshmërisht e lehtë ose pa dhimbje, do të përfundojë duke ju ndihmuar të bëheni zotërues i fatit tuaj, në vend që të skllavëroheni në atë që ju kufizon.

Ja kur Mërkuri do të jetë në retrogradë në 2022. Planifikoni në përputhje me rrethanat.

  • 14 janar – 3 shkurt
  • 10 maj – 2 qershor
  • 9 shtator – 2 tetor
  • 29 dhjetor – 18 janar

 

 

Artikuj të ngjashëm