Reperja e famshme që ka 24 makina por jo edhe patentë shoferi!

By

Reperja nga New York City, Cardi B ka shokuar të gjithë vitin e kaluar kur zbuloi se ajo kishte një garazh plot me makina luksoze por nuk është në gjendje të drejtojë  as edhe një prej tyre. Shokët e saj të afërt gjithashtu rrëfyen se bazuar në aftësitë e saj aktuale të vozitjes, nuk ka të ngjarë të kalojë testin e saj së shpejti.

Fiksimi i saj  për koleksionimin e makinave u intensifikua me të vërtetë kur u martua me burrin e saj tani ish-burri Offset, një koleksionist serioz i veturave. Kur ata ishin akoma bashkë, çifti i famshëm shpesh i dhuronin njëri-tjetrit makina të shtrenjtë. Ata madje shkuan deri aty sa të merrnin versionet “ e tij dhe e saj” Lamborghini Aventador.Image result for cardi b cars

Ajo që është interesante për koleksionin e makinave të Cardi B është shumëllojshmëria e saj. Megjithëse e mbizotëruar nga makina nga Italia, ajo ka grumbulluar gjithashtu SUV luksoze, makina më të mira moderne,  dhe konvertues elegant të ndërtuar në Gjermani. Për dikë që nuk drejton, ajo ka një koleksion jashtëzakonisht të balancuar të makinave.

Ishte rasti që adoleshentët të merrnin patentë shoferin e tyre, sapo të mbushnin 16 vjet. Të qenit i aftë për të drejtuar një makinë përfaqësonte lirinë dhe, më e rëndësishmja, pavarësinë. Por pse Cardi B nuk e ka licencën e saj nuk është zbuluar kurrë. Është e mundur që duke u rritur në New York City, ajo ishte e lumtur duke u mbështetur në transportin publik të qytetit.

Një gjë për të cilën jemi të sigurt ishte se kur u pyetën pse ajo ka blerë kaq shumë makina të shtrenjta kur nuk ka mësuar si të vozisë, ajo thjesht tha “për të bërë fotografi me to, natyrisht”.

Burimi: Hotcars.com

 

Artikuj të ngjashëm