Nga sot, Maison De Parfum me GIFT CARD për më të dashurit tuaj (VIDEO)

By

Pas shumë ofertave të mrekullueshme që pati Maison De Parfum në Prishtinë, ky dyqan me parfumat me të mirë ndonjëherë ka menduar sërish për më të dashurit tuaj.

Dyqani me aromat unike nga sot e tutje ua ka dhënë mundësinë të pajiseni me një GIFT CARD, në shuma të ndyshme, varësisht sa doni të shpenzoni ju në një dhuratë për personin më të veçantë,

Më poshtë mund ta lexoni informatën e plotë dhe nxitoni direkt në dyqanin i cili gjendet në Royal Mall për të qenë i pari/para që merr këtë GIFT CARD.

*GIFT CARD* .
.
Kur behet fjale per dhurata, shpeshehere jemi ne medyshje prsh se cfare parfumi te perzgjedhim per te dashuren/dashurin tone?! .
.
A do t’i pelqeje aroma, a ja kemi qelluar me shijen, a mos eshte pak i lehte, pak i embel etj… .

Por nga sot e tutje edhe kete problem ua kemi zgjidhur
.
.
Tashme ju do keni mundesine te beni ‘Gift Card’ ne dyqanin tone, ne shuma te ndryshme, varesisht sa deshironi te shpenzoni ne dhurate dhe me ‘Gift Card’ i dashuri juaj apo personi qe deshironi ta surprizoni do kete mundesine te marre parfumin apo produktin e preferuar deri ne shumen e karteles.
.
.
Vini re: * kjo kartele nuk mund te kthehet ne para te gatshme,
* shpenzohet vetem njehere,
* kartela eshte prone e MDP dhe duhet te kthehet pas perdorimit te saj.

https://www.instagram.com/p/BuI8UDRnzZR/

Artikuj të ngjashëm