Befason Flori Mumajesi, si kurrë më parë flet për…

By

Njihet si këngëtar i baladave aty fle më së miri muzika e zëri i tij ku edhe e duan më së shumti adhuruesit e tij.

Flori Mumajesi është njëri ndër artistët e kompletuar shqiptar i cili bartë në vete një karrierë të gjatë e sado që vitet kalojnë ai mbetet i njejti. Ai që do me fjalë të vogla, e që është përherë afër publikut të tij.

.Në profilet e Florit kohëve të fundit hasim shpesh në thënie të ndryshme që kanë për tematikë jetën, dashurinë, miqësinë e tema të ndryshme që vetëm sa po i shtojnë benzinë zjarrit të thashetheme.

Por një thënie pak më interesante sot ka lënë për të komentuar më shumë.’

Disa thonë kush të do vërtet do të kthehet.Por e vëteta është: ‘Kush të do vërtët nuk të braktis kurrë’’.

Nuk dihet se a është një mesazh I artistit drejtuar ndonjë personi në veçanëti pasi që po hasim në thënie të ndryshme në profilet e tij. Ndoshta kjo është bërë një formë e re e komunikimit mes artistit dhe ndonjë personi të veçantë për të. /Prive.al/

Artikuj të ngjashëm