Nepsi i shtatzënisë, Loredana ha çokollatat e preferuara të fëmijërisë

By

Të gjithë i kemi përzemër çokollatat e famshme të maskës Kinder, në të cilat për ne rezervohej gjithmonë një befasi.

Këngëtarja Loredana Zefi, ka nostalgji e mall për këto çokollata dhe sapo na i kujtoi duke na treguar se po i konsumon.

Ajo po pret t’i vijë në jetë një bebe ndërsa ky duhet të jetë nepsi i shtatzënisë.

Kujt i ka rënë në qejf për çokollata “Kinder”?

Artikuj të ngjashëm