Këto janë modelet e reja të çantave për këtë vit (FOTO)

By

Në një sezon ku çantat zbritën në pasarelë me një mori formash, ngjyrash dhe stilesh, nuk ka pasur kurrë më shumë se kaq mundësi në dispozicion të konsumatorit. Bukuria e një çantë të shkëlqyeshme është se nuk duhet të mendoni dy herë për të; thjesht kapeni atë dhe kombinojeni. Këtë vit nuk ka më çanta të vogla jo funksionale por vetëm modele të reja:

Çantat rreth: Një siluetë rrethore është forma e re e re për këtë vit.

Zinxhirët: i pamë dhe në modën e re të këpucëve dhe tani vijnë dhe tek çantat në mënyra të ndryshme.

Çantat pa formë: Nuk kanë nevojë për shumë kombinimë pasi shkojnë me gjithçka.

Vitet 70: do t’i shihni kudo pasi ato janë kaq të gjithanshme dhe të bollshme.

 

Artikuj të ngjashëm