NË PËRGADITJE TË ALBUMIT!

By

Përgatitja e albumit të ri ka qenë në plan të Leonorës tash e një kohë por për
shkak të angazhimeve të saj ai mbeti ende në proces.Ky album i cili vjen për nder
të dekadës së Leonores tashmë ka marë përkushtimin e saj dhe të
bashkëpuntorëve .Ende i pa titulluar, album do të incizohet në studion e Don Arbas.
Arbas sound tashmë ka filluar punën për këtë projekt. Gjithashtu në albumin më
të ri të saj gisht do të ketë edhe Lyrical Son i cili momentalisht është duke
shkruajtur një tekst të këngëtares Jakupi.

Artikuj të ngjashëm