Çka po përgatitë Neki Emra?!

By

Festat e fundvitit janë një arsye më shumë që këngëtarët tanë të punojnë në
projekte të reja. Madje në këso kohë janë të shpeshta edhe duetet mes kolegësh.

E pikërisht për këtë arsye edhe janë bashkuar këngëtarët Miranda Hashani dhe
Neki Emra.

Dyshja janë duke incizuar një album live me këngë të vjetra popullore të cilat i
kanë modifkuar në mënyrën e tyre. Albumi do të përmbajë 21 këngë të cilat do të
mjaftojnë për të plotësuar një program festiv për vitin e ri.

Duke pasë parasyshë që të dy artistët janë mjeshtër të këndimit live, presim një
rezultat goxha të mirë.

Artikuj të ngjashëm