HUNA DHE BUZËT E ADELINA BERISHËS!

By

Këngëtarja Adelina Berisha dukshëm vërehet sa ka ndryshuar pamjen e saj me
detaje si hunda dhe buzët. Të shohësh këngëtaren para disa muajsh dhe të
shohësh fotografitë e fundit të postuara nga ajo do të vëreni qartë se Adelina ka
zvogluar hundën, kryesisht kockën e lakuar për nga jashtë tashmë e ka kthyer të
lakuar për nga brendsia, buzët e saja kan pësuar një trashje të menjëhershme por
jot ë egzagjëruar. Ne kontaktuam me Adelinën por nga ana e saj nuk morëm
pohim por një Jo të madhe. E juaja është të gjykoni se e ka bërë apo jo. Sidocoftë është ka duket më bukur.

Artikuj të ngjashëm