KU MBETI ‘’ZEMËR ZEMËR’’ E ERMAL FEJZULLAHUT?

By

Nëse dëshironi që këngën tuaj favorite ta ndëgjoni kurdo që ju mer malli atëher
shkarkojeni nga interneti, pasi jo gjithmonë ajo do të jetë aty në dispozicionin
tuaj.Dikurë kënga “Zemër zemër” nga Ermal Fejzullahu dhe Mimoza Shkodra
gjindej në Youtube, sot ajo nuk egziston më në këtë kanal.Nuk dihet nëse kjo
këngë u ndoq apo u largua vullnetarisht nga vet Ermali.

Artikuj të ngjashëm