Në mesin e artistëve shqiptarë që ka bashkëpunuar, Ardian Bujupi i veçon vetëm…

By

I ftuar në “25 pyetjet” në Prive, këtë javë ishte Ardian Bujupi.

Ai foli për shumë gjëra rreth tij, për koncertet, foli për ‘lidhjen’ me ish-“Përputhësen” dhe mbi të gjitha përmendi emrat e tre artistëve shqiptarë që i kanë shkuar bashkëpunimet më së shumti.

Ndiqni videon e mëposhtme për të kuptuar më shumë. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm