Në klipin e ri Norës i doli ky problem në xhirime me macen!

By

Macja që ka në klip është tejet e bukur dhe nga ato kafshët që kushtojnë shumë.

Image result for russian cat price

Macja e racës Russian Blue e cila kushton rreth 3000 dollarë, doli në klipin e motrave Istrefi, por Nora e kishte pak problem macen…

Këngëtarja ka publikuar imazhet nga skenat e xhirimit derisa shihet që s’ishte rehat me macen simpatike që ishte pjesë e skenës.

Megjithatë përfundimisht këngëtarja u mësua me prezencën e saj…

Artikuj të ngjashëm