Marrëzisht i dashuruar në bashkëshorten dhe ky gjest i Sabri Fejzullahut e dëshmon

By

gjithëve na ndodh që personat shumë të dashur për ne t’i mbajmë në murin e telefonit, kompjuterit personal, e edhe në korniza fotografish nëpër shtëpi.

Dhe ne sapo e zbuluam se kush është personi më i dashur për këngëtarin Sabri Fejzullahu.

Në intervistën e tij të fundit dhënë për Prive, lehtë vërehet se në telefonin e tij, në “desktop”, është vendosur Nera, gruaja e tij.

Këngëtari jo rrallë herë e ka shprehur dashurinë e adhurimin që ka për bashkëshorten, por edhe ky gjest e tregon se sa marrëzisht është i dashuruar pas saj Fejzullahu. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm