Anita ka një kërkesë për Mbresën: “Mos ndërhyj mes një çifti”

By

Gjatë natës së sotme, opinionistja e formatit televiziv Big Brother VIP Kosova, Anita Haradinaj i ka dhënë disa kritika Mbresës.

Anita i ka propozuar Mbresës që të ndryshojë personalitet e të bëhet më pozitive, pasi që sipas saj kjo është formula më e mirë e lojës.

“Nuk është respekt të ndërhysh brenda një çifti dhe të lutëm bëhu më pozitive sepse ashtu do të dukeshe më mirë”, i ka thënë Anita, Mbresës pos tjerash.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Artikuj të ngjashëm