Bashkëpunimi me artistet e famshme ishte i pabesueshëm për Dua Lipën

By

Dua Lipa thotë se të punosh me Madonna dhe Missy Elliott ishte “e pabesueshme”.

Dua konfirmoi kohët e fundit që ajo do bëjë remix këngën “Levitating” – e cila fillimisht u paraqit në albumin e saj të dytë,Future Nostalgia – dhe ka thënë tani që ajo ende nuk mund të besojë se bashkëpunimi ka ndodhur në të vërtetë.

Ajo tha: “Gjithmonë ka qenë një ëndërr e imja që të punoj me Madonna dhe Missy Elliott, dhe fakti që arritëm t’i bëjmë të dyja bashkë në një këngë, dhe që ato të dyja të jenë vërtet në një këngë, është një cmenduri. Edhe sa e them këtë, duke e ditur plotësisht se do të dalë së shpejti, prapë duket e pabesueshme për mua. Shumë e pabesueshme. ”

Dua Lipa Announces 'Club Future Nostalgia' Remix Album With Madonna, Missy Elliott, Gwen Stefani, & More - Stereogum

Burimi: Ash London LIVE podcast

Artikuj të ngjashëm