Majk e paska pasur një talent të fshehur! Ai mund të imitojë njerëzit (VIDEO )

By

Për që është reper i shpejtë, i talentuar në këndim e në shkruajtjen e teksteve e kemi ditur, por reperi Kastriot Rexha, paska edhe një tjetër talent të fshehur nga publiku.

Javën që lamë pas, si protagonist i “50-të pyetjeve me Prive”, Majk e ka thënë se cili është talenti i panjohur.

Ai ka rrëfyer se është një imitator shumë i mirë dhe këtë e di i gjithë rrethi i tij. Përveç kësaj, ai është i zoti edhe në pikturë…

Ndiqeni të plotë intervistën e Majk:

Artikuj të ngjashëm