Madonna në lot nga dhimbjet teksa perfomon në skenë

By

Madonna thuhet se ka luftuar për të vazhduar shfaqjen e saj Madame X në Le Grand Rex në Paris të enjten në mbrëmje.

Këngëtarja, 61 vjeçare, po vazhdon shfaqjet e saj, pavarësisht dëmtimeve të gjurit dhe të ijeve, dhe raportohet se është dashur të mbahet nga një balerin përkrahës pasi ra nga karriga e saj.

Pavarësisht dhimbjes, Madonna e realizoi shfaqjen që zgjati dy orë e gjysmë, pasi u nda në lot në skenë, raporton The Sun.

Warrior: The singer, 61, who has been battling on through her 12-night residency despite her knee injury, reportedly had to be held up by a backing dancer after falling off her chair

 

Artikuj të ngjashëm