Kostume interesante për Halloween (FOTO)

By

Më parë mendohej se po të vishni kostume për Halloween, fantazmat dhe shpirtrat e këqij do mendonin se jeni njëri nga ta e nuk do t’ju lëndonin.

Sot përzgjedhja e kostumeve është më ndryshe.

Mund të vishni çfarëdo që dëshironi; të frikshëm, personazhe nga filmat e preferuar apo edhe të ironizoni me diçka.

Nëse ende nuk keni bërë përzgjedhjen, më poshtë ju sjellim disa ide interesante inspiruar nga postimet e ndryshme nëpër rrjetet sociale.

Our Daughter, Claire, Dressed Up As Grandma Completed With A “Granny” Style Clothes, Homemade Wig, Pearls And A Walker Built By Daddy. Claire Walks Well Without Assistance, But Stroles Along With Her Walker

Halloween Costume Made From Halloween Decorations

My Friend Dressed As Everyone's Favourite Neighbour For Halloween

Halloween This Year

I Am The Pumpkin King!

My Sister Needed A Costume For Her And Her Friends So I Put Together This For Them

The Only Thing I Had To Ruin Was A $7 Pair Of Jeans. And My Beard, Too, I Guess

Brought Along My Little Drogon To A Halloween Party

Daenerys And Drogo. Happy Halloween

Mom’s Spaghetti

My GF And Me As Hermione And Hismione

 

Artikuj të ngjashëm