Kim Kardashian padit doktorin që përdori imazhin e saj

By

Kim Kardashian West po hedh në gjyq një doktor me bazë në Alabama për përdorimin e emrit dhe imazhit të saj pa lejen e saj për të promovuar një “trajtimin vampir të fytyrës”, e cila përdor gjakun tuaj dhe një teknikë mikro-gjilpërë për të rigjallëruar lëkurën, që ajo bëri dikur në një episod të  “Kourtney and Kim Take Miami” në vitin 2013.

View this post on Instagram

Tonight on Kourtney & Kim Take Miami!!! #VampireFacial #kktm

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Sipas dokumenteve të marra nga PEOPLE, të cilat ishin ngritur nën Gjykatën e Qarkut të Shteteve të Bashkuara për Qarkun Qendror të Kalifornisë, Kardashian West, 39 vjeçare, ngriti padinë kundër Charles Runels, M.D. dhe praktikës së tij, Shoqata e Mjekësisë Qelizore në Fairhope, Alabama.

Në kërkesë thuhet se Kardashian West po padit për shkelje të së drejtës së autorit, shkelje të markës së regjistruar, shoqatë false, shkelje të së drejtës së publicitetit dhe shkelje të markës tregtare në Kaliforni.

Në dosje, ajo shprehet se Runels ka përdorur emrin dhe imazhin e Kardashian West në pamfletet promovuese të praktikës së tij, faqen e internetit dhe madje edhe në faqen e tij të LinkedIn.

“Pas hetimit të mëtutjeshëm, Znj. Kardashian u tmerrua kur zbuloi se emri dhe ngjashmëria e saj ishin suvatuar në të gjithë faqen e internetit të Runels” (http://ëëë.vampirefacial.com) “, thuhet në dokumente. “Vetëm poshtë një postimi që mohon çdo shoqatë me ofruesin e fytyrës Vampire nga e cila pacientët kishin kontraktuar HIV është një foto e paraqitur, ku shkruan ‘ Bar [Refaeli] dhe Kim bëjnë trajtimin e fytyrës Vampire.’”

Ylli gjithashtu pretendon të ketë kontaktuar Runels dhe i kërkoi atij që të ndalonte përdorimin e emrit të saj, por ai nuk pranoi dhe kërkoi që ajo ta paguante atë për trajtimin e fytyrës  pasi që ajo e përdori atë për të promovuar shfaqjen e familjes së saj.

Burimi: Yahoo.com

Artikuj të ngjashëm