Këto janë shallet trendi për stinën e pranverës (FOTO)

By

Shallet përdoren shumë në stinën e pranverës, pasi në të shumtën e rasteve e zbukurojnë garderobën tonë.

Femrat zakonisht përdorin shalle me lule dhe me ngjyra të verore.

Por, dizajnerët e famshëm botëror propozojnë shalle të cilat janë të holla dhe nga mëndafshi, pasi janë më të lehta për tu bartur.

Prandaj, më poshtë keni disa propozime.

Artikuj të ngjashëm