Artani thotë se Stresi dhe Xhuli “ia kanë frikën deri në palcë”

By

Banori i shtëpisë së Big Brother VIP Kosova, Artani gjatë natës Prime është shprehur se e ka vërejtur që Xhuli ia ka frikën.

Ai u shpreh se “nuk e di a e keni parë atë shikimin e Xhulit në lavanderi kur foli për mua dhe pastaj i pa kamerat,ai shikim me frikë tregon gjithçk”.

“Ai shikim tregon që ma kanë frikën deri në palcë”- u shpreh tutje Artani.

 

Artikuj të ngjashëm