Këngëtarja e famshme anulon performancën në ‘Grammy 2020’

By

Në ceremoninë e ndarjes së çmimeve të artistëve më meritorë, performanca e Taylor Sëift do të mungojë.

Taylor Swift ka anuluar një shfaqje “surprizë” të planifikuar të këngës së saj “The Man” në Grammy Aëards për shkak të akuzave për seksizëm që rrotullohen rreth Akademisë.

Taylor Swift

Paraqitja e Swift në shfaqje ishte mbajtur e qetë, por të burime të brendshme thonë se ajo ishte e vendosur të paraqitej në skenë për të performuar himnin e saj feminist, i cili do të kishte tërhequr shumë vëmendje, duke pasur parasysh pretendimet e “seksizmit të shfrenuar” në Akademi nga CEO e larguar Deborah Dugan .

Ajo është nominuar në tre kategori këtë vit, përfshirë këngën e vitit për “Lover”, dhe ajo do të marrë pjesë në ceremoni – por nuk do të performojë.

Burimi: Page Six

Artikuj të ngjashëm