Këngëtare e moderatore: Këto janë motrat më të njohura shqiptare

By

Skena artistike shqiptare, njeh disa emra të një familjeje që janë të angazhuar në jetën publike duke bërë profesione të ndryshme të këtij spektri.

Dhe lista e motrave që mbajnë të njëjtin mbiemër e janë të famshme e të komentuara në media, nuk është e shkurtër.

Këngëtare, aktore e moderatore ato janë motra dhe gjithnjë e kanë përkrahur njëra tjetrën në projektet e reja e bashkë i shohim shumë herë.

Pa dyshim, ndër emrat më të famshëm sa u përket “motrave skenike” janë Adelina dhe Zanfina Ismaili

Image result for adelina dhe zanfina ismajli

Pastaj, Marina e Luana Vjollca

Image result for luana dhe marina vjollca

Motrat Mustafa

Image result for motrat mustafa

Nora dhe Era Istrefi

Image result for nora dhe era istrefi

Teuta e Bubulina KrasniqiImage result for teuta dhe bubulina krasniqi

Lori dhe Sara Hoxha

Image result for lori dhe sara hoxha

 

Artikuj të ngjashëm