Kallashi lë ‘përfundimisht’ Kosovën?

By

Po po e vërtetë!

Kallashi ditë më parë na zbuloi se ka marë viz amerikane.

Prive mëson se nuk ka të bëjë me pushime, por planet e saj janë afatgjata dhe këngëtarja do të qëndrojë mes të tjerash për disa punë dhe projekte.

Klikoni në videon e mëposhtme për të kuptuar më shumë. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm