Jennifer Lopez i futet industrisë së modës, sjell koleksion të këpucave dhe çantave

By

ennifer Lopez po e çimenton vendin e saj edhe në industrinë e modës.

Camuto Group sot njoftoi se ka lëshuar koleksionin e Jennifer Lopezit me këpucë dhe çanta të krijuara në bashkëpunim me artistë të shumë përkushtuar, njofton Klan Kosova.

Linja e parë me këpucë do të debutojë në pranverën 2020 dhe për t’u pasuar me çanta dore. Artikujt do të jenë në dispozicion ekskluzivisht në dyqanet e Designer Shoe Warehouse dhe në DSW.com.

“Ka shumë gjëra në karrierën time dhe

“Ka kaq shumë aspekte në karrierën time dhe kjo është ajo që kam dashur të sjellë në koleksionin tim me DSW. Ky koleksion përfaqëson tri qytete që janë bërë një pjesë kaq e rëndësishme e asaj se kush jam: New York, Los Angeles dhe Miami”, tha Lopez në një njoftim.

“Ne po sjellim stilin e qytetit të rrugës që përfaqëson New Yorkun, një shkëlqim të vjetër të Hollyëood dhe një gjallëri që është përfaqësues për Miami. Me këtë koleksion, unë jam shpresa ime që njerëzit të mund të gjejnë dhe përfaqësojnë anët e shumëfishta të vetvetes”.

Artikuj të ngjashëm