Falimenton kompania e babait të supermodeleve

By

Kompania e Mohamed Hadid, 901 Strada LLC, paraqiti dosjet për riorganizim në gjykatën federale të falimentimit të mërkurën, një ditë para festës së Falënderimeve.

Mohamed Hadid, i cili është babai i motrave supermodele Gigi dhe Bella Hadid, ka bërë kërkesë falimentimi në emër të kompanisë së tij, pasi u akuzua për ndërtimin e paligjshëm të një mega-rezidence që ishte më e madhe se sa e lejuan rregullat e qytetit.

Kompania e Hadid, 901 Strada LLC, u paraqit për riorganizim në gjykatën federale të falimentimit të mërkurën, një ditë para Falënderimeve. Patriarku Hadid, 71 vjeçar, deklaroi se kompania është 10-50 milion dollarë në borxh për shkak të ndërtimit të rezidencës së tij prej 30,000 metrash katrore Bel-Air, e cila ai raportohet se filloi në vitin 2011, sipas dokumenteve gjyqësore të marra nga Daily Mail dhe TMZ.

Në regjistrimin e falimentimit, thuhet se kompania ka mbi 386,000 dollarë në borxh ndaj një kompanie të projektimit dhe menaxhimit. Përveç kësaj, ai pretendoi se kompania e tij është mbi 200,000 dollarë në borxh ndaj një kompanie të materialeve të ndërtimit dhe i detyrohet mbi 93,000 dollarë një kompanie prishjeje, si dhe mbi 35,000 dollarë për punëtorë.

Për Hadid gjithashtu thuhet se rezidenca e tij kërkon vëmendje të menjëhershme me nevojën për tu siguruar fizikisht ose mbrojtur nga moti, sipas TMZ, i cili gjithashtu raportoi se taksapaguesit lokalë do të duhet të paguanin shpenzimet e rezidencës nëse Hadid nuk paguan 5 milion dollarët e vlerësuar për ta shkatërruar atë.

Burimi: People

Artikuj të ngjashëm