Elita 5: Këngëtarët nuk dinë çfarë janë koncertet (Video)

By

lexhendar Elita 5 ishin gjatë kësaj jave në Prishtinë e përpos një koncerti ata u intervistuan nga Maki Bajrami.

Të pyetur për koncerte kanë treguar që investojnë shumë por në të njëjtën kohë kanë thënë që këngëtarët tanë nuk mbajnë koncerte, pasiqë një pjesë e tyre nuk kanë as këngë të veta dhe nuk këndojnë live.

Përpos kësaj, Elita 5 shquhet edhe për videoklipe të kuruara deri në detaj./Prive.al

Artikuj të ngjashëm