Cili është imazhi i shqiptarëve në botë? Këndvështrime shumë kundërthënëse në NIN (VIDEO)

By

Mbrëmë në Nd’rrimin e Natës është trajtuar tema e imazhit të shqiptarëve në botë.

Debati është iniciuar nga fushata e re e punuar nga një grup shqiptarësh për t’i treguar botës, se shqiptarët nuk janë të tillë siç ata paraqiten në filmin francez të Liam Neeson “Taken”.

Debati fokusohet në atë nëse shqiptarët kanë imazh të mirë në botë, apo të dëmtuar dhe nëse të dëmtuar, kush ka bërë që bota të mos na përceptojë mirë si popull?

Ndiqeni emisionin e plotë në linkun më poshtë:

Artikuj të ngjashëm