Çfarë duhet ditur mbi rikthimin e Taynës?

By

Reperja Tayna u zhdukë nga jeta publike e rrjetet sociale për një kohë relativisht të gjatë.

Problemet me menaxhimin dhe ndarja e rrugëve me ish menaxherin, me të cilin rrugëtuan bashkë prej kohësh, ishin disa prej arsyeve të pauzës së saj.

Paraqitja e parë e saj do jetë në Alba Festival më 20 qershor.

Kuptoni më shumë detaie nga rikthimi i Taynas duke ndjekur video materialin e mëposhtëm.

Artikuj të ngjashëm