Besa Kokëdhima thotë se Shqipëria mund të marrë pak mësim nga Kosova

By

Në Kosovë, ditën e Shën Valentit pati një proces zgjedhjesh shumë korrekt, dhe për këtë ka për të thënë diçka edhe këngëtarja Besa Kokëdhima.

Ajo shkrun se ky shtet i ri mund t’i mësojë diçka Shqipërisë sa i përket mbarëvajtjes se një procesi zgjedhor.

“Sikur të mundej Kosova të vinte të bënte zgjedhjet në Shqipëri sa mirë do ishte. Shtet i ri me leksione të mëdha për peudo-komedianët e anës tjetër të kufirit”, shkrua ajo në një postim në Instagram. /Prive.al

https://scontent.fprn1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/150177860_875083559978128_7015915029849256840_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=3&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=9UOjOa5ntfoAX8fzQe8&_nc_oc=AQmEpw7HFp8Kw-6PhAQwgTs_8tRIi6euwiNcF_trnvk8hJ_nw23Eq3v82VCNPUuv0iA&_nc_ht=scontent.fprn1-1.fna&oh=b99a9ee7bb48493480744edaa633ed10&oe=605171E4

 

Artikuj të ngjashëm