Bebe Rexha zbulon rutinën e saj të kujdesit për flokë bionde

By

Një nga pjesët më të paharrueshme të pamjes së bukuroshes Bebe Rexha, janë flokët e saj bionde platini, por këngëtarja zbuloi se të kujdesesh për to në të vërtetë është shumë e vështirë.

“Flokët e mia janë të zeza. Janë të errëta, të errëta, kafe të errëta”, tha ajo në Instagram Story. “Nëse do të bëhesh flokëverdhë  nga e zeza, do të jetë vërtet e vështirë të kujdesesh për to.”

Ajo përshkroi në video disa mënyra se si “i mban flokët e saj të shëndetshëm dhe të mos këputen e të bien”.

Ajo tha se përpiqet të mbajë flokët e saj sa më larg stilimit me nxehtësi, sa më shumë që të jetë e mundur, dhe përdor dy produkte – SheonMoisture Coconut dhe Hibiscus Curl and Shine Masque Packette (4 dollarë) dhe SheaMoisture Coconute and Hibiscus Curl and Style Milk (12 dollarë ) – për t’i mbajtur flokët e saj të shëndetshëm.

“Mirë, kjo nuk është një reklamë, kjo është vetëm diçka që unë me të vërtetë e përdor,” tha ajo, para se të përmendte produktet. “Unë në thelb do të jetoj në maska [të markave të lartpërmendura] … Nëse nuk kam xhirime, un vendos një kapele në flokë nëse duhet të jashtë, sepse përdor këto maska çdo ditë. Çdo ditë!”

“Këto maska bëjnë flokët tuaj kaçurrela të duken me të vërtetë bukur, gjithashtu i hidratojnë flokët pa i tharë ato,” tha ajo.

One of the most memorable parts of Bebe Rexha's signature beauty look is her platinum blond hair, but the singer revealed that taking care of it can actually be difficult. "My hair is black. Literally dark, dark, dark brown," she said in her Instagram Story. "If you're going to do bleach blond hair from black, it's going to be really hard to take care of it." She described in the video few ways she "keeps it from falling off all the way." She said that she tries to keep from heat-styling her hair as often as she can, and looks to two products — the SheaMoisture Coconut and Hibiscus Curl and Shine Masque Packette ($4) and the SheaMoisture Coconut and Hibiscus Curl and Style Milk ($12) — to keep her hair healthy. "Alright, this is not an ad, this is just something I really do use," she said, before mentioning the products. "I'll basically live in [the brand's] masks . . . I'll be outside with a hat on if I don't have a shoot or a video, I'll literally be in this mask all day long, everyday. Every single day." When she's trying not to introduce heat to her hair, she uses the Curl and Style Milk. "It makes your hair curly it look really pretty, also while making it moisturized without drying it out," she said. Check out her go-to products for keeping her platinum hair looking great, ahead.

Burimi: Popsugar.com

Artikuj të ngjashëm