10 filma të modës që mund t’i shikoni gjatë qëndrimit në shtëpi (VIDEO)

By

Kohë pandemie – pothuajse të gjitha vendet e botës kanë ndëmarrë masa në luftimin e Covid-19.

Kjo ka bërë që shumica prej nesh të jemi të karantinuar nëpër shtëpitë tona, në përpjkeje për të parandaluar përhapjen e virusit.

Nëse ju kanë mbaruar idetë apo librat për të lexuar, punët për të bërë dhe keni nevojë për filma të bukur të cilët nuk ju rëndojnë psikologjikisht, ju rekomandojme të shikoni filma të bukur që në qendër kanë modën.

Fundja kush s’ka nevojë të shoh veshje të bukura, ndeja përplot glamur dhe dukje elegante!

Më poshtë keni një listë të dhjetëshes më të mirë sipas bazaar.uk.

Crazy Rich Asians (2018)

 

The Neon Demon (2016)

 

The Great Gatsby (2013)

 

A Single Man (2009)

 

Coco Before Chanel (2009)

 

The Devil Wears Prada (2006)

 

Zoolander (2001)

 

The Royal Tenenbaums (2001)

Less Than Zero (1987)

 

Funny Face (1857)

Artikuj të ngjashëm