Me çka po kënaqet Lumi B?

By

Pas suksesit që pati në duetin me Dafina Zeqirin, ai nuk la të ndalur.

Edhe pse është shumë i zënë dhe në pritje të finalizimit të projektit të fundit ai gjithmonë ndan kohë për një person të veçantë në jetën e tij.

Përkundër angazhimeve të shumta dhe koncerteve të shumta që i ka, për aq pak kohë sa i mbetet ai i përkushtohet plotësisht djalit të tij.

Jo rrallë herë shohim foto të tij me djalin në rrjetet sociale ku edhe përdor #jetajem. / prive.al

image-604d73a102d7a8d80f85e56082abfa3fe61d4bc81912cd31b5f99ddf9aedcf5b-Vimage-ee348358ebec22034d6f294593f73a9c4c3870188f786da8ea7ba0abb0ccbe9d-V

Artikuj të ngjashëm