Zbulohet gjithçka që babai i Britney Spears i bëri asaj

By

Babai i Britney Spears, Jamie Spears, ushtroi aq shumë kontroll mbi jetën e yllit të popit saqë ai madje monitoroi mesazhet e saj me tekst, telefonatat dhe historinë e shfletuesit të internetit, sipas pretendimeve në një dokumentar të ri.

Një ish anëtar i ekipit të sigurisë së Britneyt pretendoi në “The New York Times” se një herë iu kërkua të “vendoste kontrollet prindërore” në celularin që kishte këngëtarja.

“Britney donte të merrte një iPhone dhe kjo ishte një punë e madhe. Të gjithë ishin të shqetësuar,” tha Alex Vlasov, i cili punoi në Black Box Security nga viti 2012 deri në vitin 2021.

“Shefi im Edan Yemini mu afrua dhe më pyeti, “A ka ndonjë shërbim monitorimi për një iPhone që ju jeni në dijeni?’ Dhe unë jam, ‘Çfarë do të thuash?’ Dhe ai thotë, ‘Epo, kontrollet prindërore’. A ka ndonjë mënyrë që ju mund të vendosni kontrollet prindërore në një iPhone?” Pretendoi Vlasov. Dhe kjo ishte kur Edan më shpjegoi se komunikimi i Britney monitorohet për sigurinë dhe mbrojtjen e saj”.

Vlasov tha se ishte aq i shqetësuar nga kërkesa e Yemini saqë menjëherë pyeti “për ligjshmërinë” e monitorimit të telefonit të Britney.

Ai pretendoi se ekipi përfundoi duke bërë pikërisht atë, duke i dhënë Jamie dhe Greenhill qasje të plotë për të rishikuar gjithçka që Britney bëri në telefonin e saj.

Ai tha se iPad i përdorur për të pasqyruar komunikimet e fitueses të Grammy ishte mbajtur në një kasafortë.

“Arsyeja e tyre për monitorimin ishte kërkimi i ndikimit të keq, kërkimi i veprimtarisë së paligjshme të mundshme që mund të ndodhte, por ata gjithashtu do të monitoronin bisedat me miqtë e saj, me nënën e saj, me avokatin e saj Sam Ingham”.

Avokati i babait të Britneyt Vivian Lee Thoreen, pohoi në një deklaratë se veprimet e klientit të saj “u bënë me dijeninë dhe pëlqimin e Britney, avokatit të saj të caktuar nga gjykata”.

Dhe një avokat për “Tri Star Sports & Entertainment Group” i quajti akuzat “të rreme”.

Artikuj të ngjashëm