ZANFINA ISMAILI, BIG MAMA DHE TEUTA SELIMI NË TRIO!

By

Sipas disa burimeve, po flitet se Zanfina po përvesh mëngët sa I përket verës. Ajo
do të realizoj shumë shpejtë një këngë ku në të nuk do të jetë e vetme, gjithmon
duke iu referuar asaj se cfare kemi degjuar thuhet se në këngë do të jenë edhe
Teuta Selimi e shkupjanja Big Mama.
Perveq tjerash, Ismaili ka vendosur që pas tri vitesh të na rikthehet me një
fotosesion, që do ta shpalos shumë shpejtë për të gjith ata që duan ta shohin. Për
dukjen e saj është përkujdesur Studio Sellma dhe Kaci ndërsa për veshjen kreatorja Fitore Jaha.

Artikuj të ngjashëm