ME KË PO SHOQËROHET ADELINA TAHIRI NË PRISHTINË!

By

Sipas burimeve të emisionit Prive, të mërkuren mbrëma këngëtarja nga
Maqedonia Adelina Tahiri dhe basketbollisti nga Peja Dardan Berisha u panë
bashkë në një club nate në kryeqytet.Ata ishin shumë të afërt në mes vete, dhe
nuk dihet nëse afërsinë ua shkaktoi ndonjë pije alkoolike apo e gjithë situata
ishtë nën kontrollë. Prive siguron disa fotografi që ua prezantojnë miqësinë e
Adelinës dhe Dardanit atë natë.Madje protagonistët në fjal kishin kërkuar nga
burimi ynë ti fshijë këto fotografi.Por jo vetëm atë natë, këta dy u panë nën
shoqërinë e njëri tjetrit javë më parë ne nje tjeter ndej.Gjithsesi Prive kontaktoi
me Adelinën për të konfirmuar lajmin por ajo mohoi të ketë diqka më tepër se miqësi.

unnamed (1)

unnamed (2)

unnamed

Artikuj të ngjashëm