Xhuli ka një lidhje jashtë shtëpisë?

By

Që nga hyrja e Atdheut, ai dhe Xhuli janë afruar shumë me njëri-tjetrin.

Por, gjatë javës, Xhuli ka bërë një bisedë me Artën, ku ka treguar se jashtë ka qenë në njohje me dikë tjetër.

Ajo ka treguar se ka vendosur që në Big Brother VIP Kosova të hyjë “single”.

Por, kjo ka ngritur dyshimet se Xhuli është e lidhur jashtë me dikë tjetër.

Artikuj të ngjashëm