Pas kësaj që u zbulua në Prime, Atdheu hidhërohet në Xhulin

By

Që nga hyrja e Atdheut, ai dhe Xhuli janë afruar shumë me njëri-tjetrin.

Por, gjatë javës, Xhuli ka bërë një bisedë me Artën, ku ka treguar se jashtë ka qenë në njohje me dikë tjetër.

Ajo ka treguar se ka vendosur që në Big Brother VIP Kosova të hyjë “single”.

Por, kjo ka ngritur dyshimet se Xhuli është e lidhur jashtë me dikë tjetër.

Më tej, banorja ka deklaruar se ajo dhe personi jashtë nuk janë në lidhje dhe se nuk ishin në lidhje edhe para se ajo të futej në Big Brother.

Me këtë që u zbulua gjatë Prime, Atdheu u zu befas dhe pastaj i tha Xhulit që kjo është pabesi.

Artikuj të ngjashëm